O Terapijah LOREM

Pri nas v okviru celostne terapije izvajamo veliko tehnik, ki delujejo na mehkem tkivu. Namen terapij je usmerjen v aktivacijo mehanizmov samoregulacije.

V telesu se znova začne vzpostavljati prej porušeno ravnovesje, saj telo ponovno dobi boljše »signale« za proces samozdravljenja.

Telesne poškodbe (padci ali udarci), dolgotrajne stresne situacije, neergonomsko urejeno delovno mesto in druge dolgotrajne obremenitve lahko v telesu povzročijo spremembe, ki jih organizem ni sposoben odpraviti sam.

Posledice teh sprememb so disfunkcije (nepravilno delovanje) mišično skeletnih struktur, poškodbe vezivnega tkiva, kit in mišic v obliki mišičnega krča manjše ali večje intenzitete ter napetih in skrajšanih fascij – ovojnic telesa. Take poškodbe človek čuti kot bolečinski sindrom, ki lahko traja le nekaj minut, ur, dni ali mesecev.

Z različnimi prijemi in dotiki spodbujamo telo, da se vrne v bolj naravno držo, kar je za telo manj obremenjujoče in zato tudi neboleče. Učinkovitost je odvisna od pravilne izbire tehnik, ki jih terapevt prilagaja individualno glede na stranko – trenutno in preteklo zdravstveno stanje stranke.

Zaupajte nam in poskrbite za vaše zdravje na naraven in čim bolj celosten način.

Za vas bova poskrbela:

Jana Zupin

Dipl. medicinska sestra

Sem diplomirana medicinska sestra. V mladosti sem bila kot športnica deležna kar nekaj poškodb. To me je motiviralo, da pridobim znanje, kako pomagati športnikom, da bi bilo čimmanj poškodb in pa, da bi bilo okrevanje po poškodbah hitrejše.
Udeležila sem se različnih izobraževanj, kjer sem pridobila potrebna znanja in veščine. Imam že več kot 10 let izkušenj na področju masaž in ostalih tehnik, pri odpravljanju bolečin in težav.
Ključ do uspeha pa je nenehno izboraževanje in izpopolnjevanje svojega znanja.

Boštjan Terbovc

Zdravstveni tehnik

Sem zdravstveni tehnik, zaposlen 23 let kot zdravstveni reševalec v nujni medicinski pomoči. Inštruktor in predavatelj prve pomoči. Dodatne izobrazbe: pridobivanje znanj in izkušenj s tečaji manualnih tehnik (Bownova terapija, cross friction masaža, funkcionalna masaža, mobilizacije, manipulacije), ki jih prirejajo ugledni evropski strokovnjaki iz tega področja. Vpisan v register Ministrstva za zdravje Republike Slovenije z veljavno licenco zdravilec. V zadnjih treh letih združevanje poklicnih in na novo pridobljenih znanj, ob opravljanju terapij z veliko uspešnostjo in zadovoljstvom pri ljudeh z različnimi težavami.

Potrdila